Pachet Pyramis Elegant. Alegerea perfecta, pentru bucataria ta!

1970
0
DISTRIBUIȚI

Datorita tendintelor din prezent, aragazele conventionale au devenit demodate si evitate. In acest moment, majoritatea celor ce isi renoveaza bucatariile se orienteaza catre o plita de gaz si un cuptor electric. Motivele, din punctul nostru de vedere, sunt evidente: plita si cuptorul sunt mult mai usor de manevrat, respectiv instalat, mai estetice din punct de vedere vizual si mai economice din perspectiva resurselor consumate.

Aflati pretul actualizat!

Pachetul include plita pe gaz Pyramis 60BAZX si cuptorul electric Pyramis 6081 imbinand ultimele tehnologii ale momentului pentru a oferi o serie de functionalitati esentiale aparaturii dvs. de bucatarie. Prin design-ul modern, calitatea materialelor utilizate si atentia la finisaje, se dovedeste a fi cea mai buna solutie in ceea ce priveste transformarea alimentelor in cine delicioase pentru familia dvs.

Design Modern si Calitate: Pyramis Elegant

Plita pe Gaz 60BAZX
Plita pe gaz este construita din inox si dispune de patru arzatoare, un panou de control frontal, doua gratare de sustinere din fonta, aprindere electronica automata si valve de siguranta pentru fiecare aprinzator. Dimensiunea acesteia este de 580 x 500 mm in timp ce greutatea sa este de 12 kg. Plita se poate amplasa pe blatul dvs. din bucatarie cu conditia ca grosimea minima a acestuia sa fie de 5 cm si are in componenta sa un cablu de alimentare de 1.5 m.

Plita Gaz 60BAZX
Cele patru arzatoare au trei dimensiuni diferite: cel mai mare (WoK) are o putere de 3.5 kW in timp ce arzatoarele medii (doua la numar) si cel mic ofera o putere de 1.75 kW respectiv 1 kW.

Siguranta si Durabilitate: Pyramis Elegant

Cuptor Incorporabil Pyramis 6081
Cuptorul alimentat electric, de clasa energetica A (A+ si A++ fiind disponibile doar pentru combine frigorifice) si are o capacitate de 58 l. Controlul cuptorului este electronic si se efectueaza prin intermediul unor butoane rotative. Acesta este dotat cu timer, grill, rotisor, ventilator si dispune de 9 functii esentiale pentru prepararea alimentelor.

Pe parte de accesorii, include un gratar combi, suporturi telescopice, o tava de coacere, o tigaie universala, o tava de colectare si grilaje laterale.

Aflati pretul actualizat!

Constructia cuptorului este realizata din sticla si inox, acesta avand o dimensiune de 595 x 595 x 575 mm si o greutate de 35 kg. Printre functiile cuptorului se numara si incalzire rapida, autocuratare EasyClean, iluminare interioara, sistem de pornire / oprire controlat automat, sistem usa rece, functie de decongelare si incalzire intensiva superioara, respectiv inferioara.

De ce sa alegeti Pyramis Elegant?

Este solutia optima pentru cei ce nu isi doresc sau nu au timpul necesar sa stea, sa se documenteze si sa aleaga o solutie din acest punct de vedere. De mentionat ar fi si faptul ca pretul pachetului este mult mai convenabil decat daca ati achizitiona un cuptor electric si o plita pe gaz in mod separat. Mai mult, brandul Pyramis ofera garantia calitatii la un pret foarte bun in special datorita faptului ca aceste produse au o durata de viata neobisnuit de lunga.

Aflati pretul actualizat!

(Visited 286 times, 1 visits today)
REVEDEȚI PREZENTAREA
Eleganta
9
Dotari
8.5
Siguranta
9.5
DISTRIBUIȚI
LĂSAȚI UN MESAJ
Please enter your comment!
Please enter your name here