DISTRIBUIȚI

Pyramis este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de bucatarie pe plan european, cu filiale operationale in tari precum Grecia, Polonia, Germania, Romania, Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Bulgaria sau Rusia. Compania a fost fondata in anul 1949.

Produsele Pyramis au reputatia calitatii in special datorita materialelor folosite in productie si a constructiei cu simt de raspundere. Atat cuptoarele cat si plitele din gama Pyramis sunt recunoscute atat datorita preciziei finisajelor cat si a duratei de viata a acestora.

Pachetul Pyramis Ecoline poate reprezenta o solutie pentru toti ce au in plan renovarea bucatariei si inlocuirea aparatelor cu altele mai noi. Acesta contine cuptorul electric Pyramis 1013 si plita pe gaz Pyramis 64ACZX.

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare in cazul acestui pachet este faptul ca ambele produse au indicele de eficienta al clasei energetice de tip A. Acest aspect ne confirma faptul ca atat plita cat si cuptorul sunt eficiente din punctul de vedere al energiei consumate, deci investitia in achizitie se va recupera ulterior, treptat, in timp.

Plita pe gaz Pyramis Ecoline 64ACZX

Plita pe gaz are 4 arzatoare (unul mare de tip Wok, doua medii si unul mic), acestea fiind operate prin intermediul panoului de control lateral. Plita contine doua gratare de sustinere din fonta, de dimensiuni egale si ofera si facilitatea de aprinde electronica automata. Dimensiunea plitei este de 580 x 500 mm si cantareste doar 12 kg, fiind construita din inox.

Cuptorul electric Pyramis 1013Cuptorul electric Pyramis 1013 are o dimensiune de 59.5 x 59.5 x 55 cm si o greutate de 35 kg. Consumul de energie al acestui cuptor se ridica undeva in jurul valorii de 0.85 kW / h, acesta fiind alimentat prin intermediul unui cablu cu o lungime de 1.5 m la o priza normala de 220 V.

Controlul cuptorului se efectueaza in mod mecanic prin intermediul butoanelor rotative. Pentru siguranta utilizatorilor, usa din sticla a cuptorului este realizata din doua straturi tocmai pentru a preveni evenimentele neplacute. Cuptorul ofera si o serie de functii necesare unui astfel de produs precum iluminare interioara, sistem usa rece, incalzire inferioara si incalzire superioara.

Design-ul acestor produse poate fi descris drept modern, in trend cu cerintele pietii din acest punct de vedere. Mai mult, datorita folosirii unui spectru de culori neutre, aceste produse se muleaza perfect pe orice tip de mobilier de bucatarie, indiferent de culoarea sau aspectul acestuia.
Pachetul Pyramis Ecoline este avantajos nu doar prin prisma calitatii si eficientei energetice a produselor cat ci si prin pretul la care este comercializat. In cazul in care ati decide sa achizitionati o plita si un cuptor separat, nu ati putea beneficia de discount-ul alocat special pentru acest pachet.
In concluzie, pachetul Pyramis Ecoline intruneste in mod eficient toate caracteristicile necesare ale unor astfel de aparate pentru o familie de 4-6 persoane. In urma instalarii acestuia in bucataria dvs. rezultatul va fi unul ideal: o serie aproape nesfarsita de mese delicioase!

(Visited 331 times, 1 visits today)
DISTRIBUIȚI
LĂSAȚI UN MESAJ
Please enter your comment!
Please enter your name here