DISTRIBUIȚI

Amenajarea unei bucatarii se poate dovedi a fi un proces dificil si consumator de timp din mai multe puncte de vedere. Daca problema mobilerului se rezolva relativ usor, in ceea ce priveste hota, aragazul, cuptorul sau chiuveta lucrurile iau o intorsatura aparte in sensul ca exista foarte multe optiuni pe piata la momentul actual. Fiecare dintre acestea necesita o analiza amanuntita, in functie de nevoile si dorintele fiecaruia dintre noi. Unde sa mai mentionam si faptul ca trebuie sa tinem cont de stocuri, de magazine, de disponibilitate, transport si altele?

Pentru a evita intrutotul acest proces consumator de timp, noi va oferim o solutie simpla: pachetul Pyramis Complete Select ST. Acesta include urmatoarele: cuptor electric Pyramis 1008, plita pe gaz Pyramis 60BAZX, hota Sliding Ecoline si chiuveta cu baterie de bucatarie inclusa.
Cuptor Pyramis 60IN 1008

Cuptorul Pyramis 1008 este alimentat electric, are o capacitate de 60 l si face parte din clasa A in ceea ce priveste indicele de eficienta energetica. Controlul cuptorului se face in mod mecanic, acesta fiind echipat cu butoane push & pull, dispune de afisaj LCD si este echipat cu timer electronic (deci automat), grill, ventilator si geam de protectie. Cuptorul dispune de sase functii separate dar esentiale in ceea ce priveste uzabilitatea acestuia.

Aflati pretul actualizat!

Mai mult, acesta include si o serie de functii utile precum iluminare interioara, sistem de pornire / oprire cu control automat, sistem usa rece, incalzire superioara / inferioara, functie decongelare, etc. Cel mai mare avantaj al acestui produs, din punctul nostru de vedere, ar fi faptul ca incorporeaza intr-un mod eficient toate functiile necesare si esentiale ale unui cuptor.

Plita gaz Pyramis Ecoline 60BAZX
Referitor la plita pe gaz Pyramis 60BAZX, aceasta are o dimensiune de 580 x 500 mm si dispune de patru arzatoare de marimi diferite, un panou de control frontal, doua gratare de sustinere din fonta, aprindere electronica automata si valve de siguranta pentru fiecare arzator in parte. Plita este construita din inox, prevazuta cu duze GPL si are o greutate de 12.5 kg. De mentionat ar fi faptul ca grosimea minima a blatului pe care aceasta plita poate fi instalata este de 5 cm.

Aflati pretul actualizat!

Hota Telescopica Pyramis Ecoline
Hota incorporabila telescopica Sliding Ecoline are in constructia sa sticla neagra, inox si metal vopsit. Aceasta dispune de doua motoare cu 3 trepte de viteza disponibile si doua lampi de iluminare a cate 24 W. Fiecare motor al hotei dispune de o putere de 90 W, nivelul de zgomot al acestora variind intre 53 si 62 db.

In ceea ce priveste clasa energetica E, aceasta sugereaza ca hota nu are de un consum de energie electrica tocmai economic.
Pyramis ET78
Chiuveta de bucatarie este realizata din inox si are dimensiunea totala de 780 x 435 mm, cu o cuva de 335×365 mm si adancime de 150 mm. Chiuveta poate fi montata pe blat si prevazuta atat cu finisaje anticalcar cat si cu garnitura de etanseizare EasyFix. Bateria de bucatarie inclusa este din alama, cu monocomanda si jet de flux stabil, fara stropi.
Baterie bucatarie Pyramis BALATA

In concluzie, pachetul propus de noi reprezinta varianta rapida pentru menajarea unei bucatarii. Produsele incluse in pachet prezinta atat avantaje cat si dezavantaje, insa per total consideram ca raportul pret / calitate oferit este unul foarte, foarte bun.

Aflati pretul actualizat!

(Visited 370 times, 1 visits today)
DISTRIBUIȚI
LĂSAȚI UN MESAJ
Please enter your comment!
Please enter your name here