Despre Noi

Echipa Inspectorul.ro iti ureaza bun venit! Intrucat ai ajuns pe aceasta pagina, suntem indreptatiti sa credem ca esti intersat sa afli mai multe despre noi si despre website-ul nostru. Primul lucru pe care consideram ca ar trebui sa il cunosti este suntem diferiti fata de competitorii nostri. Iti promitem ca nu vom incerca sub nici o forma sa iti vindem sau sa te convingem sa cumperi un anumit produs, din diverse motive.

Inspectorul.ro are o conceptie diferita fata de toti ceilalti competitori de pe piata la momentul actual. Ne place sa credem ca atat noi, echipa, cat si voi, cititorii, facem parte dintr-o mare si fericita familie. Membrii unei familii nu se mint reciproc, deci nici noi nu putem face asta cu tine.

Suntem o echipa de oameni tineri, orientati catre tehnologie si produse electrocasnice, cu o oarecare pasiune catre actul jurnalistic. Stim ce inseamna sa achizitionezi un produs si sa nu fii multumit de acesta, drept pentru care nu ne dorim ca tu sa ai parte de o astfel de experienta neplacuta.

Review-urile si articolele publicate pe Inspectorul.ro vor fi intotdeauna bazate pe sinceritate si pe experienta noastra reala si veridica in ceea ce priveste un anumit produs. Nu te vom minti si nu iti vom ridica in slavi un anumit brand, doar pentru ca am fost platiti sa facem asta sau pentru ca articolul a fost sponsorizat.

Nu, ne place sa analizam si sa testam fiecare produs in parte astfel incat sa putem oferi o opinie punctuala si argumentata atat pro cat si contra. Cu toate astea, am avea rugamintea sa nu faci aceeasi confuzie pe care multi consumatori o fac. Daca noi scriem de bine despre un anumit produs, indiferent ca este vorba despre un cuptor, o plita, o hota, etc. asta nu inseamna neaparat ca este potrivit pentru tine si pentru nevoile tale.

Atunci cand doresti sa achizitonezi un produs iti recomandam sa citesti cat poti de multe review-uri si pareri despre acesta si despre competitorii sai, indiferent ca o faci pe Inspectorul.ro sau pe alte website-uri. Gandeste-te in primul rand la tine si la nevoile tale! Nu lua decizia de achizitie inainte sa fii absolut sigur ca produsul respectiv reprezinta solutia problemei tale.

Ne dorim foarte mult ca in jurul acestui website sa construim o comunitate inchegata de utilizatori care sa-si impartaseasca din experiente unii cu altii. In cazul in care ai intrebari sau poti oferi un raspuns, te invitam sa folosesti cu incredere sectiunea de comentarii.

Daca doresti sa ne adresezi noua, echipei, o anumita intrebare, indiferent ca este legata de un anumit produs sau de website-ul pe care il ai in fata la acest moment, te invitam sa accesezi pagina intitulata Contact. Raspundem la absolut toate solicitarile in cel mai scurt timp posibil.

Speram ca experienta ta aici sa fie una cat se poate de placuta dar, in acelasi timp, cat mai productiva. Echipa Inspectorul.ro te saluta si iti multumeste pentru increderea acordata. Iti promitem ca vom face tot ceea ce ne sta in putiinta pentru a nu te dezamagi.

(Visited 200 times, 1 visits today)