Cuptor incorporabil Gorenje by Starck BO637ST. Gandit pentru familia dvs.!

3118
0
DISTRIBUIȚI

Astazi, avem placerea sa va prezentam, Cuptorul incorporabil Gorenje by Starck BO637ST.

Probabil ca fiecare dintre noi, atunci cand doreste sa achizitioneze un nou produs, trece prin acelasi proces dificil de decizie: in primul rand ne apucam si studiem piata, analizam ofertele si cautam argumente pro si contra pentru fiecare produs in parte. Cel care ofera cele mai multe motive sa fie achizitionat, de obicei ajunge in posesia noastra.

Multi dintre noi insa, ne orientam spre brand-urile mari (Samsung, LG, Phillips) in special atunci cand vine vorba de produse electrocasnice. Asta poate fi o greseala din multe puncte de vedere. Corporatiile au bugete mari de marketing, deci produsele acestora au parte de o expunere mult mai mare decat cele ale unor companii mai putin populare.

Gorenje este un producator sloven de produse electrocasnice care si-a facut loc pe piata doar prin calitate si uzabilitate, nu prin reclame obsesive.

Eleganta si Functionalitate: Cuptorul incorporabil Gorenje by Starck BO637ST

Cuptor incorporabil Gorenje by Starck BO637ST
Cuptorul cu o capacitate de 67 l si de clasa energetica A. In traducere pentru cei ce nu cunosc aceste detalii tehnice, cuptorul mentionat nu foloseste gaz ci energie electrica, are o capacitate suficient de mare pentru o familie de 4-6 persoane si este foarte eficient din punct de vedere energetic intrucat consuma numai 0.92 kW / h. Referitor la clasa energentica, pe langa A mai exista doi indici de eficienta (A+ si A++) care insa se refera strict la combinele frigorifice.

Aflati pretul actualizat!

Controlul Cuptorului se face 100% mecanic, pentru siguranta familiei si casei dvs. Spre deosebire de alte produse similare, acesta ofera si functiile de iluminare interioara pe parcursul utilizarii si racire dinamica a cuptorului in timpul utilizarii acestuia. Aceasta tehnologie, impiedica suprafata exterioara a cuptorului sa depaseasca 60 de grade celsius.

Cuptorul dispune si de tehnologia GentileClose, disponibila exclusiv in gama de produse a celor de la Gorenje. Aceasta permite inchiderea cuptorului intr-un mod rapid si usor, printr-o simpla atingere a usii. Desi poate parea nesemnificativa, aceasta tehnologie se poate dovedi a fi foarte utila mai ales in cazul celor care, din graba, trantesc usa cuptorului. GentileClose, nu va permite acesteia sa se loveasca puternic de structura cuptorului ceea ce previne riscul unor stricaciuni nedorite.

Siguranta pentru familia dvs.: Cuptorul incorporabil Gorenje by Starck BO637ST

Aflati pretul actualizat!

Linia de bucatarii Gorenje by Starck are avantajul design-ului modern si inovativ. Folosirea culorilor neutre este esentiala in constructia acestor produse in special datorita faptului ca, din punct de vedere vizual, acest cuptor se adapteaza frumos in orice tip de bucatarie, indiferent ce mobilier si culoarea purtata de acesta.

Design

Pe parte de date tehnice, Cuptorul de care v-am vorbit pana acum are o putere de 3300 W, fiind alimentat de la o priza normala de 220 V. Cu o dimensiune de 59.5 cm x 59.7 cm x 54.7 cm si o greutate de 31.5 kg, acest tip de produs este oarecum dificil de transportat si manevrat, dar odata pus in functiune va scapa de orice grija.

Dimensiuni Cuptor incorporabil

Cuptorul dispune si de o serie de accesorii utile, menite sa va ajute in realizarea unor mese absolut delicioase. Odata cu achizitionarea acestui cuptor veti primi atat o tava adanca pentru gatit cat si una pentru copt.

Solutia optima pentru dvs.: Cuptorul incorporabil Gorenje by Starck BO637ST

Din punctul nostru de vedere, Cuptorul reprezinta solutia optima pentru bucataria dvs.!

Aflati pretul actualizat!

(Visited 795 times, 1 visits today)
DISTRIBUIȚI
LĂSAȚI UN MESAJ
Please enter your comment!
Please enter your name here