Cuptor incorporabil Gorenje BO617ST. Eleganta si durabilitate la un pret decent.

2794
0
DISTRIBUIȚI

Avem placerea sa va prezentam Cuptorul incorporabil Gorenje BO617ST, o alegere ideala pentru bucataria dvs.!

Desi poate multi dintre dumneavoastra nu au auzit de Gorenje pana in momentul de fata, ar trebui mentionat faptul ca aceasta companie cu origini slovene a fost fondata in anul 1950. Inca de la momentul infiintarii, Gorenje a crescut semnificativ, ajungand sa aiba in portofoliu alte 83 de companii dintre care 59 localizate in afara Sloveniei.
Gorenje este un producator european de produse electrocasnice care si-a castigat faima treptat in decurs de peste 60 de ani prin calitatea materialelor folosite in productie si durata de viata lunga a acestora. Majoritatea celor care au achizitionat deja un produs Gorenje s-au declarat satisfacuti din toate punctele de vedere.

Aspectul Cuptorului incorporabil Gorenje BO617ST

Aspectul cuptorului incorporabil Gorenje BO617ST

Aflati pretul actualizat!

Cuptorul incorporabil BO617ST are un aspect placut dar in acelasi timp modern. Culoarea prodsului (gri argintiu) reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste aspectul intrucat aceasta combinatie de culori neutre se adapteaza elegant la orice tip de bucatarie, indiferent de culoarea mobilierului.
Manerul Cuptorului este din otel inoxidabil periat in timp ce usa este fabricata din sticla. Din anumite puncte de vedere, acest lucru se poate dovedi a fi un dezavantaj al produsului. Intradevar, ofera un aspect frumos si de asemenea, posibilitatea vizualizarii tavilor in curs de coacere insa la contactul cu un material mai dur aceasta se poate crapa sau sparge cu totul.

Functionalitatile Cuptorului incorporabil Gorenje BO617ST

Functii Cuptor incorporabil Gorenje BO617ST

Aflati pretul actualizat!

Cu o capacitate standard de 67 l, Cuptorul incorporabil BO617ST este suficient de mare pentru a pregati o masa delicioasa pentru intreaga familie. Mai mult, acest cuptor face parte din prima clasa (A) de eficienta energetica deci asigura un consum de energie electrica scazut, de numai 0.92 kw/h. Cuptorul dispune si de un ventilator programat sa porneasca automat in momentul in care temperatura din interiorul acestuia depaseste limita setata de dumneavoastra.
Cuptorul incorporabil BO617ST dispune de doua elemente separate dedicate incalzirii, unul superior iar al doilea inferior. Acestea asigura o temperatura constanta pe parcursul intregului proces de folosire. Incalzitorul superior este pliabil ceea asigura acces facil in timpul curatarii cuptorului.
Mai mult, un alt avantaj al Cuptorului incorporabil BO617ST ar fi ca procesul de coacere poate fi realizat pe mai multe niveluri in acelasi timp. Astfel, nu sunteti limitat la prepararea unei singure cine in acelasi timp.
Acest cuptor Gorenje are o greutate neta de 31.5 kg si una bruta de 35.8 kg. In momentul transportului si al instalarii, acest aspect s-ar putea dovedi drept un dezavantaj al produsului intrucat nu este tocmai facil de manevrat. Cu toate astea, din momentul punerii in functiune nu veti mai avea parte de aceasta problema si pe viitor.

gentile clouse Cuptor incorporabil Gorenje BO617ST
Usa Cuptorului incorporabil BO617ST dispune de tehnologia GentileClose care face posibila inchiderea acesteia doar printr-o atingere simpla si delicata. Aceasta tehnologie are si avantajul de a proteja sticla usii cuptorului in cazul in care aceasta este trantita sau izbita in graba.
Cuptorul dispune si de trei tavi incluse, una adanca pentru gatit, una pentru copt si un gratar.

Alegerea ideala: Cuptorul incorporabil Gorenje BO617ST

In concluzie, Cuptorul incorporabil BO617ST prezinta mai multe avantaje decat dezavantaje, raportul dintre calitate si pret fiind mult superior ofertei competitorilor pe acest segment de piata.

Aflati pretul actualizat!

(Visited 222 times, 1 visits today)
DISTRIBUIȚI
LĂSAȚI UN MESAJ
Please enter your comment!
Please enter your name here